Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

On Air

  
Γράφει ο Στέφανος Τσιτσόπουλος στο Ημερολόγιο 2012 του Ιανού (απόσπάσματα):

«Να συνθλίβω τη χλόη, να κυνηγώ και πιο πολύ να καπνίζω. Ύμνοι ολομέθυστοι στα χορτάρια, αυτό αξίζει, και τα άλλα κουραφέξαλα»
-κλεμμένο από τον Μπωντλέρ (ναι ο Μπωντλέρ, όταν μεταφράζεται στα Ελληνικά, γίνεται σκέτη ρόμπα –παρόλαυτά, το πιάνετε το γενικότερο νόημα).

…«η Φρίντα Κάλο ήταν τόσο δα μικρή σε σχέση με τον Ριβέρα, σκέτο ουρανοξύστη»…. (παραθέτω φωτό):

… «Τις Κυριακές, στα 25, σου φθάνει να ζεις μόνο με σοκολάτες και φιλιά, ο σκύλος να σε τραβά από τις κάλτσες για να τον βγάλεις βόλτα ή ένα αξύριστο μάγουλο να τρίβεται στην πλάτη σου ζητιανεύοντας κι άλλα χάδια»…

Και εγώ στο σημερινό μου ημερολόγιο:
Στα 43 οι σοκολάτες, απλώς παχαίνουν. Τα δε φιλιά, όλως παραδόξως, αδυνατίζουν.

Τεσπά..

Το βασίλειο μου για αυτόν τον ζω-γραφίστα που ζω-γραφίζει μια συγκεκριμένη ανάποδη πριγκίπισσα με τεράστια μάτια, πάντα θλιμμένη και γλυκιά, πότε στο Γκάζι και πότε στους Αμπελοκήπους…Ποιος είναι αυτός, και ποια η πριγκίπισσα? Είναι ένα κορίτσι που αναζητά ή είναι το κορίτσι που του φτιάχνει καφέ μόλις ξυπνήσει το πρωί?...αυτό, το παραξενότερο από όλα τα κορίτσια....   

4 σχόλια:

  1. επειδή διάβασα όλες τις αναρτήσεις από την τελευταία προς την πρώτη, σου γράφω εδώ. Μπράβο , πολύ καλό!! Short and sweet που λένε... I'm signing up. Και πρέπει να πω πως το blog εφόσον είναι κατάθεση ψυχής, με τον ένα τρόπο η τον άλλον είναι ένας πολύ καλός τρόπος να γνωρίζεσαι η όπως στην περίπτωση μας, να ανανεώνεις μια γνωριμία. Έχω μια φίλη, νομίζω σου έχω πει , την Μαρία Πετρίτση, η οποία παό blogger έγινε συγγραφέας με 2 η 3 βιβλία. Αλλά το καλύτερο είναι που τα καλοκαίρια έρχεται Κέρκυρα και διοργανώνει blogger dates, όπου όλοι οι παρευρισκόμενοι είναι bloggers και συχνά μπορεί να μην γνωρίζονται αυτοπροσώπως αλλά μόνο διαδικτυακά και με τα παρατσούκλια τους...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι περιέργως όταν λες αλήθεια βγαίνει κάλο, μόλις πας να το "ντύσεις" κάτι σου ξεφευγει..Ευχαριστώ για το support!

    ΑπάντησηΔιαγραφή